banner359

Olcan: "fenerbahçe’nin Yaşadıkları..."

Galatasaray’ın yeni sezon öncesi Trabzonspor’dan renklerine bağladığı Olcan Adın, Süper Kupa öncesi Fenerbahçe’de yaşanan gelişmeleri de değerlendirerek, “Bizi ilgilendirmiyor. Bizim o gün ne yapacağımız önemli” dedi.Sarı-kırmızılı...

11 Ağustos 2014 Pazartesi 15:18
Olcan:
Galatasaray’ın yeni sezon öncesi Trabzonspor’dan renklerine bağladığı Olcan Adın, Süper Kupa öncesi Fenerbahçe’de yaşanan gelişmeleri de değerlendirerek, “Bizi ilgilendirmiyor. Bizim o gün ne yapacağımız önemli” dedi.
Sarı-kırmızılı futbolcu Olcan Adın, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Transferinin sıkıntılı bir dönem olduğunu belirten Adın, “Trabzon’da gösterdiğim performans ile zamanımı doldurduğumu düşünüyordum. Milli takım dönüşünde takımdan ayrılmak istediğimi söylemiştim. Sonuçta benim de Galatasaray’ın da istediği bir transfer dönemi oldu. Transfer olacak mı, olmayacak mı diye biraz sıkıntı oldu. Ancak benim açımdan güzel bir sonuç oldu” dedi.

“YABANCILIK ÇEKMEDİM”
Olcan Adın, sarı-kırmızılı takımda yabancılık çekmediğini ifade ederek, “Yazın tatilde de beraberdik, telefonda da konuşuyorduk. Benim için kamp süreci, arkadaşlık sorun olmadı. Kampın ilk gününden itibaren yabancılık çekmedim. Arkadaşlarım beni arasına aldı ve adaptasyon sorunu yaşamadım. İlk hazırlık maçında çok istediğim bir şeyin olması nedeniyle çok heyecan yaşadım. Şampiyonlar Ligi’ne çıkmış gibi oldum. Yavaş yavaş o heyecanı kaybediyorum, takıma uyum sürecini atlatacağımı umuyorum” diye konuştu.

“PRANDELLI SEVECEN VE SICAKKANLI”
Teknik direktör Prandelli’nin sevecen ve sıcakkanlı biri olduğunu vurgulayan başarılı futbolcu, “Herkese aynı şekilde yaklaşıyor. Tecrübeli arkadaşlarımızdan, gençlere bir şeyler öğretmemizi istiyor, onlarla antrenman sonrasında ilgileniyor. Benim yabancı teknik direktörler arasında çalıştığım sayılı insanlardan biri” şeklinde konuştu.

“TEK DÜŞÜMCEM GALATASARAY’DI”
Olcan Adın, Trabzonspor’dan ayrılmaya karar verdikten sonra tek düşüncesinin Galatasaray’a transfer olmak olduğunu dile getirerek, “Menajerim aracılığı ile de konuştum. Selçuk, Burak benim çocukluk arkadaşım. Yazları tatillerde de beraberiz, aileleri ile de görüşüyoruz. Hep iyi şeylerden bahsediyorlardı, ‘tekrar beraber olacağız, başarılar kazanacağız’ diye. Onların söyledikleri kararımda rol oynamıştır” ifadelerini kullandı.

“SELÇUK TÜRK FUTBOLUNUN EN ÖNEMLİ İSİMLERİNDEN”
Basın mensuplarının Selçuk İnan ile ilgili soruları üzerine sarı-kırmızılı futbolcu, “Selçuk’un performansı tartışılmaz. Kendisi Türk futbolunun en önemli isimlerinden bir tanesi. Bence iyi bir performans gösteriyor, performans düşüklüğü yok. Umarım Selçuk, ben, Burak, Yekta, Semih, bütün takım üst düzey performans gösterir” dedi.

“GİDEBİLECEĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ”
Olcan Adın, Şampiyonlar Ligi’nde forma giymenin her oyuncunun hayali olduğunu vurgulayarak, “Daha önceki takımlarımda kadroda bulundum, ancak süre alamadım. Galatasaray’ın hedefleri her zaman büyüktür. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz ve başarılar alacağız diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

“SÜPER KUPA’YI KAZANMAK İSTİYORUZ”
Hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten Olcan Adın, “Şu anda 13-14 günlük bir zaman daha var önümüzde. Avusturya’dan başlayıp tekrar İstanbul’a geldik ve yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Daha önümüzde biraz daha zaman var. Süper Kupa maçına kadar en iyi şekilde hazırlanıp, kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

“FENERBAHÇE’DE ÇOK AZ SÜRE ALDIM”
Adın, Fenerbahçe’ye genç yaşta transfer olduğunu hatırlatarak, “5 sene içinde oynama şansım olmadı. Karşıyaka ve Antalya’ya gittim. Fenerbahçe’de çok az süre aldım. Futbolcu oynayarak bir yerlere gelebilir. Gaziantep sonrasında oynadım, orada da 2 senem boşa geçti. Portekizli hocamız geldikten sonra düzenli oynama şansı buldum. Belki geç olabilir ama ben çalışarak buralara geldim ve hiçbir zaman pes etmedim, etmeyeceğim de” şeklinde konuştu.
Galatasaray’ın ofansif bir oyun tarzı olduğunu ifade eden Adın, “Bu bizim için çok özel. Burak, Sneijder, Bruma gibi skoru değiştirebilecek oyunculara sahibiz. Bu sene de çok gol atacağımızı düşünüyorum” dedi.

“FENERBAHÇE’NİN YAŞADIKLARI BİZİ İLGİLENDİRMİYOR”
Adın, Süper Kupa öncesi Fenerbahçe’de yaşanan gelişmeleri de değerlendirerek, “Onlar kendi aralarındaki sorunlar. Bizim ne yapacağımız önemli. Onların nasıl bir süreç yaşadıkları bizi ilgilendirmiyor. Bizim o gün ne yapacağımız önemli” şeklinde konuştu.

“KENDİME HAGI’Yİ ÖRNEK ALIYORUM”
Kendine sarı-kırmızılıların efsane futbolcusu George Hagi’yi örnek aldığını dile getiren Olcan Adın, şunları söyledi:
“Onunki inanılmaz bir yetenek. Ben çalışa çalışa geliştirdim. Frikiklerde onun gibi vuramıyorum ama yine de iyi vurduğumu söyleyebilirim. Rekabet başarıyı getirir. Rekabet olmazsa başarı olmaz. Burada iyi duran top kullanan isimler var. O gün hangimiz iyi hissederse, frikikleri o atabilir. Muslera olsun, Melo olsun. Aramızda herhangi bir sorun olmaz.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<