Orman : ’’herkes Aklını Kendine Saklasın’’

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın ’Beşiktaş şike yapmadı mı’ açıklamaları ile ilgili, "Aklı olan herkes aklını kendine saklasın. Hiçbir kulüp başkanı ile sorunum yoktur....

24 Kasım 2014 Pazartesi 12:09
Orman : ’’herkes Aklını Kendine Saklasın’’
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın ’Beşiktaş şike yapmadı mı’ açıklamaları ile ilgili, "Aklı olan herkes aklını kendine saklasın. Hiçbir kulüp başkanı ile sorunum yoktur. Aziz Yıldırım ile dostluğumuzun çizgisi bellidir" dedi.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, TRT’de yayınlanan ‘Stadyum’ programında açıklamalarda bulundu. Ara transfer döneminde sağ bek alacaklarını kaydeden Orman, “Transfer yabancı olacak. Belki bir de ileriye dönük yatırım amaçlı forvet mevkiinde bir transfer yapabiliriz. Gelecek sezon yapacağımız transferler belli. Çok fazla transfer yapmayacağız. Bir stoper, bir de savunmaya dönük orta saha oyuncusu alacağız" ifadelerini kullandı.

"CECH’İ ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ"
Chelsea’nin kalecisi Petr Cech konusunda, "Cech’i almayı düşünmüyoruz" diyen Orman, Chelsea ile ortak oyuncu alma fikirleri olduğunu, altyapıda işbirliği yapacaklarını dile getirdi.

"KARŞILIKLI MENFAATLER DOĞRULTUSUNDA OTURUP KONUŞACAĞIZ"
Orman, sözleşmesi biten oyuncuların takımda kalmasını istediklerini belirterek, "Bu konuda görüşmeler başladı. Ancak menajerler ’O takım ilgileniyor, bu takım ilgileniyor’ şeklinde haberler çıkartıyor. Olur mu böyle şeyler? Böyle şeyler yanlış. Karşılıklı menfaatler doğrultusunda oturup konuşacağız" şeklinde konuştu.

"OYUNCUMUZ İLE İLGİLİ ÇOK SPEKÜLASYON YAPILDI"
Milli Takım kampında Gökhan Töre, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında geçen olayla ilgili konuşan Fikret Orman, "Oyuncumuz ile ilgili çok spekülasyon yapıldı ve çok üzerine gidildi. ’Oyuncuyu nasıl kazanacağız?’ yerine, ’şöyle olmuş, böyle olmuş’ demek yanlış. Bunun artık bir manası yok. Bu olayı kamuoyundan önce biliyordum. Gökhan çok karakterli bir oyuncu. Takım arkadaşları ve hocaları tarafından da çok seviliyor" dedi.

"BEŞİKTAŞ ŞEREFLİ İKİNCİLİKLERLE ÖVÜNEN BİR KULÜPTÜR"
TFF’nin hakemlerin yetkilerini genişletmesini de değerlendiren Orman, "Bizim nerede ne açıklama yapacağımıza, ne başka camianın başkanı ne de yöneticisi karar verebilir. Bir başkanın olduğu yerde hakemle işi olmamalı. Hakemin birinci işi maçı oynatmaktır. Hakemlere verilen erteleme yetkisi doğru bir karar. Beşiktaş Kulübü şerefli ikincilikler ile övünen bir kulüptür" diye konuştu.

“AZİZ YILDIRIM İLE DOSTLUĞUMUZUN ÇİZGİSİ BELLİDİR”
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın ’Beşiktaş şike yapmadı mı’ açıklamaları hakkında ise Fikret Orman, "Aklı olan herkes aklını kendine saklasın. Hiçbir kulüp başkanı ile sorunum yoktur. Aziz Yıldırım ile dostluğumuzun çizgisi bellidir" ifadelerini kullandı.

"HAKAN ÇALHANOĞLU’NUN BİR GÜN BEŞİKTAŞ FORMASINI GİYMESİNİ ÇOK İSTERİM"
Orman, Hakan Çalhanoğlu’nu çok beğendiğini ifade ederek, "Hakan’ı transfer etmek için çok uğraştık. Onu transfer etmek için ben Hamburg’a gittim. Onu da kazanmak lazım. Hakan Çalhanoğlu’nun bir gün Beşiktaş formasını giymesini çok isterim" dedi.

"BU SEZONU STADIMIZDA BİTİRMEYİ AMAÇLIYORUZ"
Yapımı süren Vodafone Arena ile ilgili de açıklamalarda bulunan Fikret Orman, "Bu sezonu stadımızda bitirmeyi amaçlıyoruz. Stadın sezon içinde bitme ihtimali var. 15 gün içinde çatının yapımına başlayacağız. Kendi stadımız bize çok acil lazım. En kısa sürede bitirmek istiyoruz" açıklamasında bulundu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<