banner359

Osmangazi Belediyespor’dan görkemli açılış

Osmangazi Belediyespor Kulübü 2016-2017 sezon açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Dikkaldırım Spor Salonunda gerçekleştirilen sezon açılış töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyespor...

15 Ekim 2016 Cumartesi 18:50
Osmangazi Belediyespor’dan görkemli açılış
Osmangazi Belediyespor Kulübü 2016-2017 sezon açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Dikkaldırım Spor Salonunda gerçekleştirilen sezon açılış töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Belediyespor 14 farklı branşta toplam 970 faal sporcusu bulunan, 1 olimpiyat, 3 dünya, 8 Avrupa, 73 Balkan, 410 Türkiye şampiyonu ile toplam 495 şampiyon sporcusu olan bir kulüp” dedi.
Sezon açılışı için Dikkaldırım Spor Salonu’nda bir araya gelen Osmangazi Belediyespor Kulübü sporcu ve hocalarının katıldığı törende konuşan Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi’nin, spor şehri Bursa’nın en fazla spor tesisine sahip ilçesi olduğunu söyledi. Belediye olarak spora çok büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Mustafa Dündar, “Kulübümüz bünyesinde faaliyet gösteren bütün branşlara yönelik tesisimiz var dersek, hiçte abartmış olmayız. Hatta bu konuda sadece Bursa değil, Türkiye’nin en önemli belediyelerinin başında geliyoruz. Osmangazi Belediyesi olarak en son 46 tesisi sporcularımızın, sporla uğraşan vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” dedi.
Yapmış oldukları tesislerin son derece modern, birçoğunun da olimpik ölçülerde tesisler olduğunu ifade eden Dündar, “Bunların en güzel örneklerinden birisi de, halen yapımı devam eden kapalı atletizm salonu. Bu tesis, belediye olarak bizlerin Bursa’ya, Türkiye’ye kazandıracağı uluslararası ölçülerdeki en modern olimpik tesisi olacak” diye konuştu.
Osmangazi’nin, her yaştan insanın spor yapabileceği bir spor şehri olduğunu ifade eden Dündar, “Örneğin Ertuğrul Sağlam Spor tesisleri, Bursa’da tenis sporunun kalbinin attığı bir merkez oldu. Demirtaş’taki yüzme havuzumuz yalnızca bir havuz değil, farklı branşlara hizmet veren bir spor kompleksi. Yine Demirtaş’taki atıcılık ve trap tesisleri, doğayla iç içe, şehrimizdeki atıcılık sporuyla uğraşanların buluştuğu modern bir tesis. Hemen her mahallede bulunan futbol sahalarımız, yine gençlerimizin spor yapabileceği alanlar” dedi.
Osmangazi Belediyespor Kulübü’nün Osmangazi’nin adını Bursa dışına taşıyan, hatta dünyaya duyuran, ülkemizin en başarılı spor kulüplerinden biri olduğunu belirten Mustafa Dündar, “Şu anda Osmangazi Belediyespor Kulübü bünyesinde 970 sporcumuz mevcut. Bu çocuklarımız, gençlerimiz bizlerin gururu, bizlerin geleceği. Gençlerimizin yanı sıra her yaştan insanımızın spor yapmasına imkan tanıyan tesislerimizde, futbol, yüzme, fitnıs ve tenis branşlarında 337 bin kişiye hizmet götürmüşüz. 2 yıl içerisinde Akpınar Kültür Merkezinde düzenlediğimiz bayanca spor programı ile 650 ev hanımı evlerinden çıkıp spor yapma fırsatı buldu. Kulüp olarak geliştirdiğimiz hentbol akademi ile 370, judo akademi ile 179, atletizm akademi ile 270 çocuğumuz, kulübümüz bünyesinde yetişiyor. Bu çocuklarımız da, inşallah önümüzdeki yıllarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek, bayrağımızı göndere çektirecekler. Osmangazi Belediyesi, tesis ve altyapı bakımından son derece güçlü bir belediye. Bizlerin isteği, bu tesislerimizin en iyi şekilde kullanılması. Ben de, buradaki çocuklarımızdan başarı sözü istiyorum. Tesisleri yapmak bizden, başarı gençlerimizden” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<