banner359

Osmangazili atletlerden 4 madalya

Osmangazi Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları, Turkcell Yıldızlar ve U16 Salon Türkiye Şampiyonası’nda 4 madalya kazandı.İstanbul Aslı Çakır Atletizm Salonu’nda düzenlenen Turkcell Yıldızlar ve U16 Salon Türkiye Şampiyonası’na Osmangazi...

25 Ocak 2017 Çarşamba 13:51
Osmangazili atletlerden 4 madalya

Osmangazi Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları, Turkcell Yıldızlar ve U16 Salon Türkiye Şampiyonası’nda 4 madalya kazandı.

İstanbul Aslı Çakır Atletizm Salonu’nda düzenlenen Turkcell Yıldızlar ve U16 Salon Türkiye Şampiyonası’na Osmangazi Belediyespor Atletizm Takımı sporcuları damga vurdu. Türkiye genelinden toplam 252 sporcunun mücadele ettiği U16 kategorisinde piste çıkan 2002 doğumlu Azat Karasu, 800 metre salon Türkiye Şampiyonu olurken, Berkay Budak ise 800 metre salon Türkiye ikincisi oldu. Her iki sporcunun da 2020 yılında Tokyo’da düzenlenecek olimpiyatlara katılarak 800 metrede Türkiye’yi temsil etmesi bekleniyor.

Osmangazi Belediyespor’un bir diğer başarılı sporcusu 16 yaşındaki Nisanur Gürbüz ise U16 kategorisi 3 adım atlama branşında salon Türkiye ikincisi oldu. Yıldızlar kategorisinde mücadele eden 17 yaşındaki Emine Akan ise sırıkla atlama branşında salon Türkiye ikincisi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, madalya kazanan sporcuları tebrik ederek, “Sporcularımızın başarılı olması için kendilerine her türlü desteği sağlıyoruz. En büyük hedefimiz olimpiyatlara sporcular göndermek. Gençlerimizin bu başarılarından sonra bu hedefin çok da uzak olmadığını görüyoruz. Bütün sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<