Osmangazili judoculardan bronz madalya

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcularından Kader Divan ve Kübra Şenyayla, Spor Toto Gençler Judo Şampiyonası’nda bronz madalya kazandı.Judo Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Spor Toto Gençler Judo Şampiyonası, kıyasıya...

11 Şubat 2019 Pazartesi 16:00
Osmangazili judoculardan bronz madalya

Osmangazi Belediyespor Judo Takımı sporcularından Kader Divan ve Kübra Şenyayla, Spor Toto Gençler Judo Şampiyonası’nda bronz madalya kazandı.

banner380

Judo Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Spor Toto Gençler Judo Şampiyonası, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Türkiye’de faaliyet gösteren 62 kulüpten toplam 674 sporcunun boy gösterdiği şampiyonada Osmangazi Belediyespor’un başarılı judocuları göz doldurdu. Bursa’yı temsîlen 52 kilogramda tatamiye çıkan Kader Divan ve 57 kilogramda ter döken Kübra Şenyayla, üçüncülük başarısı elde etti. Kürsüde madalya coşkusu yaşayan Osmangazili judocular, bu başarılarıyla Milli Takım’a girmeye de hak kazandı.

Ulusal ve uluslararası birçok müsabakada derece elde eden sporcu ve antrenörlerini tebrik eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, alt yapının meyvelerini almaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<