Osmanlıspor’dan Adına Yakışır Ziyaret

Osmanlıspor, Bursaspor maçı öncesinde Osmangazi ve Orhangazi türbelerini ziyaret etti.Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında bu akşam Bursaspor ile oynayacağı maç için Bursa’ya gelen Osmanlısporlu futbolcular, Osmanlı Devleti’nin kurucusu...

11 Aralık 2015 Cuma 11:53
Osmanlıspor’dan Adına Yakışır Ziyaret
Osmanlıspor, Bursaspor maçı öncesinde Osmangazi ve Orhangazi türbelerini ziyaret etti.
Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında bu akşam Bursaspor ile oynayacağı maç için Bursa’ya gelen Osmanlısporlu futbolcular, Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osmangazi ile Orhangazi’nin türbelerini ziyaret etti.
Takım otobüsü ile sabah saatlerinde Tophane’ye gelen Osmanlıspor kafilesini, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar karşıladı. Futbolcularla bir süre sohbet eden Dündar, Osmangazi ve Orhangazi türbelerine yapılan ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdi. Bursa’nın Osmanlı Devleti’ne başkentlik yaptığını, birçok Osmanlı eserini bünyesinde barındırdığını belirten Dündar, Bursa’nın Osmanlı şehri olduğuna dikkat çekti.
Osmanlıspor Teknik Direktörü Reşit Akçay ise, “Osmangazi ve Orhangazi türbelerini ziyaret etmek bize yakışırdı. Zaten başkanımızın da talimatı bu yöndeydi” dedi.
Osmanlısporlu oyuncular, ilk olarak Osmangazi’nin türbesini ziyaret ederek dua etti. Ardından Orhangazi türbesi ziyaret edildi. Futbolcular daha sonra Tophane’den bir süre Bursa’yı izledi ve gazetecilere poz verdi. Ardından, Türk futbolcular cuma namazı için Ulucami’ye geçti.
Bursaspor ile Osmanlıspor, bu akşam saat 19.00’da Bursa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<