(Özel Haber) Ademoğlu: "Yaralı aslanı yenmek istiyoruz"

Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Galatasaray ile oynayacakları 12. hafta mücadelesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Fenerbahçe’ye yenilmeleri bizim için dezavantaj da olabilir. Aslan yaralı ama biz kendi işimize bakacağız. Önemli...

22 Kasım 2016 Salı 11:53
(Özel Haber) Ademoğlu: "Yaralı aslanı yenmek istiyoruz"
Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Galatasaray ile oynayacakları 12. hafta mücadelesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Fenerbahçe’ye yenilmeleri bizim için dezavantaj da olabilir. Aslan yaralı ama biz kendi işimize bakacağız. Önemli olan galibiyetle dönebilmek" dedi.
Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 11 haftasında topladığı 21 puanla 4. sırada yer alan Bursaspor, 12. hafta mücadelesinde 1 puan gerisinde 5. sırada yer alan Galatasaray’a konuk olacak. Geçtiğimiz haftayı Fenerbahçe mağlubiyetiyle kapatan sarı-kırmızılılar için bu mücadele büyük önem taşırken, Bursaspor cephesi ise sahadan 3 puanla ayrılarak, üst sıralarla puan farkını kapatmak istiyor.
"Puan kaybetmeyi istemeyiz ama…"
Yeşil-beyazlıların ikinci başkanı Ali Ademoğlu, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, geride kalan son 4 maçlık periyot öncesi 12 puan hedeflediklerini ancak 8 puan topladıklarını belirterek, “Akhisar maçında alacağımız galibiyet bizim için çok önemliydi ama olmadı. Önümüzdeki 4 maçlık periyotta önemli maçlar oynayacağız. Puan kaybetmeyi istemeyiz ama en az 9 puan toplayarak yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
"Aslan yaralı ama biz kendimize bakacağız"
Ligin 12. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray mücadelesini de değerlendiren Ademoğlu, “Galatasaray önemli bir takım. Fenerbahçe’ye karşı kaybetmeleri bizim için dezavantaj da olabilir. Aslan yaralı ama biz kendi işimize bakacağız. İyi bir takımız. Rakibimizin durumuna değil, kendi oyunumuza odaklanacağız. Önemli olan bu maçı iyi bir oyunla kazanabilmek” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<