PFDK’dan ceza geldi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak’a, Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası verdi. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan...

02 Nisan 2015 Perşembe 17:26
PFDK’dan ceza geldi
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak’a, Fenerbahçe derbisinin ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası verdi.
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, "Beşiktaş idarecisi Metin Albayrak’ın sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" denildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<