Pro Beach Tour Nilüfer etabı başladı

Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) işbirliğiyle düzenlenen Pro Beach Tour Türkiye Plaj Voleybolu Nilüfer etabı nefes kesen maçlarla başladı.6 ülkeden 26 takımın katıldığı turnuvanın başlangıç servisini Nilüfer...

23 Eylül 2016 Cuma 13:07
Pro Beach Tour Nilüfer etabı başladı
Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) işbirliğiyle düzenlenen Pro Beach Tour Türkiye Plaj Voleybolu Nilüfer etabı nefes kesen maçlarla başladı.
6 ülkeden 26 takımın katıldığı turnuvanın başlangıç servisini Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Atakan Çorbacı yaptı. TVF Cengiz Göllü Plaj Voleybolu Tesisi’ndeki turnuvanın açılışında konuşan Atakan Çorbacı, sporculara başarılar diledi. Nilüfer Belediyesi olarak sporun farklı branşlarını Nilüferlilerle buluşturduklarını belirten Çorbacı, “Bursa’da bir ilki gerçekleştirerek plaj voleybolunu Nilüfer’e taşıdık. İlk kez geçtiğimiz Haziran ayında 2016 Balkan Beach Tour’a ev sahipliği yaptık. Bugün itibariyle de yine önemli bir turnuvaya başlıyoruz. Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğiyle düzenlediğimiz Pro Beach Tour Türkiye Plaj Voleybolu Nilüfer etabına ev sahipliği yapıyoruz” dedi.
Turnuvanın Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) onaylı bir organizasyon olduğuna dikkat çeken Atakan Çorbacı, “Dolayısıyla hem Türkiye, hem uluslar arası puan veren bir organizasyon. Yılın son organizasyonu olan Nilüfer etabında erkekler ve kadınlar kategorilerinde birbirinden heyecanlı karşılaşmalara ev sahipliği yapacağız” şeklinde konuştu.
Üç gün sürecek turnuvada Türkiye’nin yanı sıra Çek Cumhuriyeti, Sırbistan, Ukrayna, Romanya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden sporcular mücadele edecek. Derece alacak olan sporculara toplam 40 bin TL para ödülü verilecek.
Organizasyonda 25 Eylül Pazar günü final heyecanı yaşanacak. Erkekler finalinin saat 13.00’de oynanacağı turnuvada, kadınlar finali de saat 13.50’de yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<