banner359

Resmen Manchester City’de !

Bursaspor, 18 yaşındaki yıldız Enes Ünal’ın transferi konusunda Manchester City ile prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu. Bursaspor, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City ile genç yıldızı Enes Ünal’ın transferi konusunda...

25 Haziran 2015 Perşembe 17:28
Resmen Manchester City’de !
Bursaspor, 18 yaşındaki yıldız Enes Ünal’ın transferi konusunda Manchester City ile prensip anlaşmasına vardıklarını duyurdu.
Bursaspor, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City ile genç yıldızı Enes Ünal’ın transferi konusunda anlaşmaya vardı. Yeşil-beyazlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"İngiltere’nin Manchester City kulübü ile profesyonel futbolcumuz Enes Ünal’ın transferi konusunda yapılan görüşmeler sonucunda prensip anlaşmasına varılmıştır. Enes Ünal önümüzdeki günlerde sağlık kontrolleri için İngiltere’ye gidecektir."
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<