banner359

Şampiyonluk formasını Başkan Bozbey’e hediye etti

Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Bursalı sporcu Kadir Gırdoğlu, Görükle’de yetiştirdiği sporcularla birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.Polonya’da 5-10 Ekim tarihleri arasında...

20 Ekim 2016 Perşembe 12:12
Şampiyonluk formasını Başkan Bozbey’e hediye etti
Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Bursalı sporcu Kadir Gırdoğlu, Görükle’de yetiştirdiği sporcularla birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.
Polonya’da 5-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası’na katılarak dünya şampiyonu olan Kadir Gırdoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Şampiyonada giydiği formayı Mustafa Bozbey’e hediye eden milli güreşçi Kadir Gırdoğlu, Polonya’da 85 kiloda dünya şampiyonluğunun yanı sıra fair play ödülü de aldığını söyledi.
Başkan Mustafa Bozbey, ata sporu olan güreşte Türkiye ve Nilüfer’i en iyi şekilde temsil eden Kadir Gırdoğlu’nu tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<