banner359

Softbolda Bursa’nın gururu oldular

Bursa’ya 3 şampiyonluk getiren Özlüce Anadolu Lisesi Softbol Takımı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.Okul Müdürü Mevlüt Yıldırım, Kulüp Başkanı Hasan Aşçı ve antrenörleri Mayide Çakaloğlu Aşçı ile birlikte...

08 Mayıs 2018 Salı 15:55
Softbolda Bursa’nın gururu oldular

Bursa’ya 3 şampiyonluk getiren Özlüce Anadolu Lisesi Softbol Takımı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Okul Müdürü Mevlüt Yıldırım, Kulüp Başkanı Hasan Aşçı ve antrenörleri Mayide Çakaloğlu Aşçı ile birlikte şampiyon sporcuları makamında ağırlayan Başkan Dündar, takımı başarılarından dolayı tebrik etti. Yoğun ders programının yanında genç sporcuların büyük bir başarı elde ettiğini belirten Dündar, “Türkiye Şampiyonası’nda 3 ayrı birincilik kazanarak Bursa’nın gururu oldunuz. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Bursa Alternatif Spor Kulübü Başkanı Hasan Aşçı da desteklerinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür ederek, başarılarını milli takım seçmelerinde de sürdürmek istediklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<