banner359

Son Yolculuğuna Galatasaray Uğurladı

Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu son yolculuğuna uğurlandı. Dün Galatasaray idmanını takip ettiği sırada talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden foto muhabir Erkan Koyuncu, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Eyüp Sultan Camii’nde...

03 Ağustos 2014 Pazar 19:51
Son Yolculuğuna Galatasaray Uğurladı
Sabah Gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu son yolculuğuna uğurlandı.
Dün Galatasaray idmanını takip ettiği sırada talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden foto muhabir Erkan Koyuncu, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Eyüp Sultan Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Galatasaray yönetim kurulu üyelerinden Emir Sarıgül, Necati Demirkol, Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Türkiye Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim, Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ve futbolculardan Burak Yılmaz, Semih Kaya, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Hamit Altıntop, Aydın Yılmaz, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Naci Arkan, ailesi ve sevenleri katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Erkan Koyuncu, Edirnekapı mezarlığına defnedildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<