banner359

Sözleşmesini feshetti

Galatasaray’da uzun süredir kadro dışı olan Engin Baytar’ın, sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi. Alacaklarının ödenmesi için 1 ay önce sarı-kırmızılı kulübe ihtar çeken Baytar, ödeme yapılmamasını gerekçe göstererek...

24 Şubat 2015 Salı 15:39
Sözleşmesini feshetti
Galatasaray’da uzun süredir kadro dışı olan Engin Baytar’ın, sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi.
Alacaklarının ödenmesi için 1 ay önce sarı-kırmızılı kulübe ihtar çeken Baytar, ödeme yapılmamasını gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Sezon başından beri A2 takımı ile çalışan 31 yaşındaki futbolcunun istediği kulüple anlaşabileceği belirtildi.
Engin Baytar, geçtiğimiz aylarda sosyal medyada kendisi gibi A2 takımla çalışan Yiğit Gökoğlan ile birlikte, bir arabada para saçtıkları görüntülerle Galatasaray taraftarlarından tepki almıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<