banner359

Spor Tırmanış Balkan Şampiyonası sona erdi

Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından Bursa’da düzenlenen Spor Tırmanış Küçük, Genç ve Lider Balkan Şampiyonası sona erdi.Nilüfer Belediyesi tarafından yapılan Görükle Spor Tırmanış Duvarı’nda gerçekleştirilen ve iki...

22 Ekim 2018 Pazartesi 10:53
Spor Tırmanış Balkan Şampiyonası sona erdi

Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından Bursa’da düzenlenen Spor Tırmanış Küçük, Genç ve Lider Balkan Şampiyonası sona erdi.

Nilüfer Belediyesi tarafından yapılan Görükle Spor Tırmanış Duvarı’nda gerçekleştirilen ve iki gün süren şampiyonaya Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan ve Romanya’dan 40 sporcu katıldı. Türkiye, Bulgaristan, Yunanistan ve Romanya’dan 40 sporcunun yarıştığı şampiyona Junior, Youth A ve B kategorilerinde, lider kategorilerinde gerçekleştirildi. Bulgaristan ve Romanya’nın 3, Yunanistan’ın 1 madalya aldığı şampiyonada Türk Milli Takım sporcuları bir birincilik, üç ikincilik, üçte üçüncülük madalyası alarak takım halinde ikinci olarak tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<