banner359

Stadın çatısı Kara Dayanamadı

Bilecik Şehir Stadının protokol tribününün çatısı, yoğun kar yağışı nedeniyle çöktü. Edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışı sırasında Bilecik Edebali Stadyumu’nun çatısında biriken karlardan dolayı şeref tribünü tarafı...

31 Aralık 2014 Çarşamba 17:43
Stadın çatısı Kara Dayanamadı
Bilecik Şehir Stadının protokol tribününün çatısı, yoğun kar yağışı nedeniyle çöktü.
Edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışı sırasında Bilecik Edebali Stadyumu’nun çatısında biriken karlardan dolayı şeref tribünü tarafı çöktü. O sırada şeref tribünü kısmında kimsenin bulunmaması ise olası faciayı önledi. Olaya şahit olan görgü tanıkları, “Statta kar topu oynarken bir gürültü duyduk. Daha sonra gürültünün geldiği noktaya baktığımızda stat çatısının çöktüğünü gördük. Allah’tan orada kimse yoktu. Facianın eşiğinden dönüldü” dedi.
Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfü Doyuk da statta incelemeler yaptı. Doyuk, gerekli tutanakları tuttuklarını ve bu durumu hemen bakanlığa bildireceklerini söyledi. Doyuk, “Stadın şuan için tamir olması imkansız. İlerleyen zamanlarda kapalı tribünün üstünü söküp yeniden yapacağız. Gerekirse tribün kapasitesini de arttıracağız” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<