banner359

Taburcu Oldu

Fransa Alpleri’nde geçirdiği kayak kazası sonrası uzun bir süre yoğun bakımda kalan eski Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher, Lozan’da kaldığı hastaneden taburcu edildi.Doktorlar Schumacher’in evine gönderildiğini ifade etti. Açıklamada...

09 Eylül 2014 Salı 16:46
Taburcu Oldu
Fransa Alpleri’nde geçirdiği kayak kazası sonrası uzun bir süre yoğun bakımda kalan eski Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher, Lozan’da kaldığı hastaneden taburcu edildi.
Doktorlar Schumacher’in evine gönderildiğini ifade etti. Açıklamada ayrıca Schumacher’e uygulanan rehabilitasyon tedavisinin evinde süreceği belirtildi. Ünlü Formula 1 pilotu Schumacher, 2013 yılının Aralık ayında Fransa Alpleri’nde kayak yaparken kaza yaparak başını ciddi şekilde yaralamıştı. Ünlü Formula 1 pilotu daha sonra hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<