banner359

Taraftarlar sahaya indi, ortalık karıştı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup 22. haftasında karşılaşan Sakaryaspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında olaylar çıktı. Maçın bitiş düdüğü ile sahaya inen Sakaryaspor taraftarlarına polis ekipleri uzun süre müdahale etti. Spor Toto...

22 Şubat 2015 Pazar 17:42
Taraftarlar sahaya indi, ortalık karıştı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup 22. haftasında karşılaşan Sakaryaspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında olaylar çıktı. Maçın bitiş düdüğü ile sahaya inen Sakaryaspor taraftarlarına polis ekipleri uzun süre müdahale etti.
Spor Toto 3. Lig 3. Grup 22. haftasında kendi seyircisi önünde Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ağırlayan Sakaryaspor karşılaşmasının son dakikalarında saha içerisinde futbolcular arasında başlayan gerginlik, tribünlere de yansıdı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya inen Sakaryaspor taraftarları, rakip takım futbolcuları ve seyircisinin üzerine doğru koşmaya başlayınca saha içerisinde bulunan çevik kuvvet ekipleri taraftarlara müdahale etti. Çevik kuvvet ekipleri, uzun süre devam eden olayları yatıştırmak için büyük çaba harcarken, ilk olarak Sakaryaspor taraftarlarını stadyum dışına çıkartan ekipler, rakip takım seyircilerini güvenlik açısından stadyumda bekletti.
Polis, stadyum çevresinde her hangi bir taşkınlığa izin verilmemesi için güvenlik tedbirini sürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<