banner359

Timsah F.bahçe’nin 4 Futbolcusu Için İstanbul’da

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da, yöneticilerin Fenerbahçeli 4 oyuncu için sarı-lacivertli kulübün kapısını çaldığı öğrenildi. UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Chikhura’ya penaltılarla elenerek Avrupa’ya veda eden Bursaspor’da,...

06 Ağustos 2014 Çarşamba 13:09
Timsah F.bahçe’nin 4 Futbolcusu Için İstanbul’da
Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da, yöneticilerin Fenerbahçeli 4 oyuncu için sarı-lacivertli kulübün kapısını çaldığı öğrenildi.
UEFA Avrupa Ligi elemelerinde Chikhura’ya penaltılarla elenerek Avrupa’ya veda eden Bursaspor’da, transferde sıcak saatler yaşanıyor. Yeşil-beyazlıların tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş’in raporu üzerine harekete geçen Bursasporlu yöneticiler, Fenerbahçeli 4 isim için sarı-lacivertli kulübün kapısını çaldı. Samuel Holmen, Christian Baroni, Ertuğrul Taşkıran ve Mert Günok için dün İstanbul’a çıkarma yapan yöneticilerin menajer Ogün Erdem ile birlikte gün boyunca görüşmeler yaptığı öğrenildi.
Temaslardan henüz net bir sonucun çıkmadığı öne sürülürken, bir hafta içinde transferlerin netleşmesinin beklendiği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<