Timsah Fırtına’ya Rakip Oluyor

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Bursaspor, organizasyon sorunu sebebiyle kampı tamamlayamadan yurda dönüyor. Yeşil-beyazlıların, cuma günü Trabzonspor ile hazırlık karşılaşması oynayacağı öğrenildi.2014-2015 sezonu...

13 Ağustos 2014 Çarşamba 14:22
Timsah Fırtına’ya Rakip Oluyor
Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Bursaspor, organizasyon sorunu sebebiyle kampı tamamlayamadan yurda dönüyor. Yeşil-beyazlıların, cuma günü Trabzonspor ile hazırlık karşılaşması oynayacağı öğrenildi.
2014-2015 sezonu öncesi 4. etap çalışmalarını Slovenya’da sürdüren yeşil-beyazlı ekip, organizasyon skandalı yaşadı. Slovenya’nın Ptuj kentinde hazırlıklarını sürdüren Şenol Güneş yönetimindeki Bursaspor, yapılan planlamada 12-22 Ağustos tarihlerinde Bled kentinde hazırlıklarına devam edecekti. Ancak orada bulunan otelde yer olmaması sebebiyle hazırlık maçları için uzun yol kat etme sorunuyla karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, kamp programını iptal ederek Türkiye’ye dönme kararı aldı.

TRABZONSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI
Bursaspor’un Slovenya’da ki hazırlık maçlarını iptal edip, özel uçakla Trabzon’a gideceği ve 15 Ağustos Cuma günü Trabzonspor’un gala gecesinde hazırlık karşılaşması oynayacağı öğrenildi. Saat 21:00’da başlayacak olan müsabakada yeşil-beyazlıların yeni transferleri Holmen ve Josue de ilk kez görücüye çıkacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<