banner359

Timsah golü unuttu

Süper Lig’de son 4 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Bursaspor, bu periyotta rakip filelere de yalnızca 2 gol atabildi.Spor Toto Süper Lig’e Hamza Hamzaoğlu yönetiminde iyi bir başlangıç yapan ve ilk 5 haftada 4 galibiyet elde eden yeşil-beyazlılar,...

30 Ocak 2017 Pazartesi 10:31
Timsah golü unuttu

Süper Lig’de son 4 maçtır galibiyet yüzü görmeyen Bursaspor, bu periyotta rakip filelere de yalnızca 2 gol atabildi.

Spor Toto Süper Lig’e Hamza Hamzaoğlu yönetiminde iyi bir başlangıç yapan ve ilk 5 haftada 4 galibiyet elde eden yeşil-beyazlılar, 12. haftadaki Galatasaray mağlubiyetinin ardından adeta çöküşe geçti. Ligde oynadığı son 8 maçta 6 mağlubiyet elde eden Timsah, son 4 maçtır da puan alamıyor.

Batalla’dan 4 maçtır katkı yok

Ligin ilk 15 haftalık periyodunda 6 gol, 5 asistlik katkı sağlayan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla, son 4 maçtır takımına ne gol ne asist katkısı yaptı. Son 4 haftada yalnızca genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş, 2 gol kaydetti.

Topla en az oynayan takım

Dün oynanan Başakşehir karşılaşmasında yüzde 26.6 oranında topa sahip olan yeşil-beyazlılar, bu sezon Süper Lig’de bir maçta topa en az sahip olan takım unvanını da elde etti.

Bursaspor’un son 4 maçta oynadığı karşılaşmalar ve aldığı sonuçlar şöyle:

Gençlerbirliği 3-1 Bursaspor

Bursaspor 1-2 Trabzonspor

Bursaspor 0-1 Adanaspor

Başakşehir 1-0 Bursaspor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<