banner359

Timsahın Kötü Alışkanlığı Son Buldu

Sezon başından bu yana oynadığı müsabakaların son 10 dakikasında yediği gollerle zirve yarışının gerisinde kalan Bursaspor, çıktığı son iki maçın son 10 dakikasında attığı iki golle toplam 6 puan elde etti. Oynadığı futbolla Spor...

29 Aralık 2014 Pazartesi 11:15
Timsahın Kötü Alışkanlığı Son Buldu
Sezon başından bu yana oynadığı müsabakaların son 10 dakikasında yediği gollerle zirve yarışının gerisinde kalan Bursaspor, çıktığı son iki maçın son 10 dakikasında attığı iki golle toplam 6 puan elde etti.
Oynadığı futbolla Spor Toto Süper Lig’in en beğenilen takımları arasında yer alan Bursaspor güzel futbolunun meyvesini dün deplasmanda Gaziantepspor karşısında da aldı. 77. dakikada Fernandao’nun golü ve 81’de Belluschi’nin jeneriklik frikiği ile galibiyete ulaşarak puanını 23’e yükselten yeşil beyazlılar maç fazlasıyla 5. sırada yerini aldı. Sezonun ilk maçı olan Galatasaray müsabakasının 90. dakikasında gol yiyerek son 10 dakikada gol yeme alışkanlığının startını veren Bursaspor, oynadığı maçların 7’sinde bu durumla karşılaşarak 9 puanından olmuştu. Ancak yeşil beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası’nda geçen hafta karşılaştığı Samsunspor, Spor Toto Süper Lig’de ise dün Gaziantepspor ile oynadığı maçlarda son 10 dakikada kaydettiği goller ile sevinen taraf olmayı başardı. Alınan bu galibiyetlerin ardından Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu’nda ikinci, Spor Toto Süper Lig’de ise maç fazlasıyla Trabzonspor’un önünde beşinci sırada yer aldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<