banner359

TOFAŞ’ın konuğu Halk Enerji TED Ankara Kolejliler

Ligde zorlu bir periyodu geride bırakan TOFAŞ, yeni bir serinin başlangıcını Halk Enerji TED Ankara Kolejliler maçıyla yapmak istiyor.Spor Toto Basketbol Süper Ligi 11. hafta maçında TOFAŞ, yarın saat 17.00’de TOFAŞ Spor Salonu’nda Halk...

16 Aralık 2016 Cuma 11:51
TOFAŞ’ın konuğu Halk Enerji TED Ankara Kolejliler
Ligde zorlu bir periyodu geride bırakan TOFAŞ, yeni bir serinin başlangıcını Halk Enerji TED Ankara Kolejliler maçıyla yapmak istiyor.
Spor Toto Basketbol Süper Ligi 11. hafta maçında TOFAŞ, yarın saat 17.00’de TOFAŞ Spor Salonu’nda Halk Enerji TED Ankara Kolejliler’i konuk edecek. Mücadeleyi Emin Moğulkoç, Önder Yılmaz ve Mehmet Karabilecen hakem üçlüsü yönetecek. Geride kalan 10 maçta 3 galibiyet, 7 mağlubiyet alan Bursa ekibinde Dominikli oyuncu Samuel Mejia, 14,6 sayı ortalamasıyla takımın en skorer ismi konumunda.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<