banner359

Tofaş’tan Nilüfer’e İş Birliği Çağrısı

Tofaş Spor Kulübü Menajeri Tolga Öngören Ve Marketing Sorumlusu Mesut Gökçe Başkan Mustafa Bozbey’i Ziyaret Ederek, Ortak Çalişmalar Yapmak İstediklerini Belirtti.

27 Ekim 2015 Salı 15:46
Tofaş’tan Nilüfer’e İş Birliği Çağrısı
Tofaş Spor Kulübü Menajeri Tolga Öngören ve Marketing Sorumlusu Mesut Gökçe Başkan Mustafa Bozbey’i ziyaret ederek, ortak çalışmalar yapmak istediklerini belirtti.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Tofaş Spor Kulübü idarecilerini makamında ağırladı. Basketbolu Türkiye’de çocuklara daha çok sevdirmek için hazırlanan ‘Yeni nesil Tofaş’ projesini Başkan Mustafa Bozbey’e tanıtan Tofaş Spor Kulübü Menajeri Tolga Öngören ve Marketing Sorumlusu Mesut Gökçe bu konuda destek istedi. Nilüfer’de projeyi tanıtmak ve çocuklarla buluşturmak isteyen idareciler, diğer projelerde de iş birliği yapılabileceğini vurguladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey de projeyi çok anlamlı bulduğunu kaydederek, ellerinden gelen desteği veremeye hazır olduklarını söyledi. Nilüfer Belediyesi olarak her zaman sporun en büyük destekçilerinden olduklarını ifade eden Bozbey, Tofaş Spor Kulübü’ne de çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<