Tolga Özkalfa’ya büyük şok !

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Balıkesirspor - Gençlerbirliği maçı sonrası, FIFA hakemi Tolga Özkalfa ve Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk arasında gerginlik yaşandı. Atatürk Stadı’nda bugün oynanan Balıkesirspor - Gençlerbirliği...

22 Şubat 2015 Pazar 17:52
Tolga Özkalfa’ya büyük şok !
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Balıkesirspor - Gençlerbirliği maçı sonrası, FIFA hakemi Tolga Özkalfa ve Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk arasında gerginlik yaşandı.
Atatürk Stadı’nda bugün oynanan Balıkesirspor - Gençlerbirliği maçı sonrası olay çıktı. Maç sonrası müsabaka hakemi Tolga Özkalfa’yı soyunma odası önünde elini sıkarak teşekkür etmek isteyen Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk’e, hakem Özkalfa eline vurarak karşılık verdi. Balıkesirspor Başkanı, kendine yapılan çirkin hareket sonrası tepki göstererek davacı olacağını söyledi ve Bahçelievler Karakolu’na giderek hakem Özkalfa’dan şikayetçi oldu.
Balıkesirspor Basın Sözcüsü Cengiz Güneş bir açıklama yaparak, "Koridorlarda Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk hakeme teşekkür etmek için elini uzattı fakat o da elini vurarak tepki göstermiş. Başkan şu an karakolda gelince açıklama yapacak" dedi.
Başkan Aktürk’ün karakolda şikayetçi olduğu sırada müsabaka hakemleri ise Atatürk Stadı’nda bekletildi. Federasyon ve MHK başkanlarının, başkan Tuna Aktürk’ü şikayetinden vazgeçmesi için aradıkları öğrenilirken, Aktürk’ün de şikayeti geri almayacağı bildirildi. Hakem Tolga Özkalfa’nın ifadesi soyunma odasındaki görevli polisler tarafından alındı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<