banner359

Trabzon son dakikada yıkıldı

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Trabzonspor’a karşı alınan beraberliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “Puan almasaydık çok üzülecektim. Futbolcular çok iyi mücadele etti” dedi. Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 21....

22 Şubat 2015 Pazar 19:44
Trabzon son dakikada yıkıldı
Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, Trabzonspor’a karşı alınan beraberliğe ilişkin yaptığı açıklamada, “Puan almasaydık çok üzülecektim. Futbolcular çok iyi mücadele etti” dedi.
Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında sahasında ağırladığı Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, “Güzel bir maç oldu. Ersun hocayla oynamak her zaman güzel. Takımı hücum oynatıyor ve biz de bunu seviyoruz. Saha gerçekten çok güzel. Emeği geçenlere teşekkür etmek istiyorum. İki taraf için de iyi bir maç oldu. Ne Trabzonspor ne de biz üstün değildik. Sakatlıklarımızdan 4-5 kişi geri döndü. Takım içindeki yarış artıyor. Hoca için alternatif artıyor. Giren oyuncuları tebrik ediyorum. Karşımızda iyi bir kaliteye sahip olan Trabzonspor vardı. Puan almasaydık çok üzülecektim. Futbolcular iyi mücadele etti” dedi.

“HEDEFİMİZ İLK 5”
’Takımın hedeflerinden sapma var mı’ sorusuna ise Shota, “Hedefimiz her zaman ilk 5. Bunu daha önce de söyledim. Bu sene Eren Derdiyok’u transfer ettik, sakatlandı. Ne yapalım, hedefi mi değiştirelim? Bu tarz maçlar bize moral veriyor. Seyirci biraz daha destek verirse futbolcular çok mutlu olur. Sessiz bir sahaya biz de gelmek istemiyoruz” cevabını verdi.

“HAKEMLER KOLAY DÜDÜK ÇALIYOR”
Maçın hakemi Cüneyt Çakır ile ilgili sorulan bir soru üzerine tecrübeli teknik adam, “Futbol hakemi, voleybol hakemi değildir. Kolay sarı kart veren, kolay penaltı veren hakem diye bir şey yok. Cüneyt Çakır dünyada ilk 3’e giren hakem. Bir oyuncu frikik pozisyonunda ofsayt konumunda sadece kaleciyi rahatsız etmek için duruyor. Bu oyunun içinde olan bir şey. Neden onu uyarıyor? Bırak istediğini yapsın. Top oraya gittiği zaman ofsaytta kalacak zaten. Bugün kötü bir maç yönetmedi. Aslında çok güzel bir maç yönetti ama kolay pozisyonlarda düdük çalıyorlar” diye konuştu.

TRABZONSPOR CEPHESİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, “Maç iki son dakika golüyle sonuçlandı. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Rakip tarafından ikinci yarıda çekilen tek şutta top bize çarparak içeri girdi. Son dakikada 2 puan verdik. İki takım da düşük tempoyla oynadılar. İç sahadaki coşkulu performansımızı maalesef bu maçlarda yapamıyoruz. Temponun yukarı çıkması gerekiyordu. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız” şeklinde konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<