Trabzonspor’da kongre sesleri yükselmeye başladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Yıldırım Demirören’i desteklemesi bordo-mavili kulübü karıştırdı. Yaşanan istifalar sonrası başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hiçbir...

25 Haziran 2015 Perşembe 18:20
Trabzonspor’da kongre sesleri yükselmeye başladı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Yıldırım Demirören’i desteklemesi bordo-mavili kulübü karıştırdı. Yaşanan istifalar sonrası başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun hiçbir karar beklemeden kongre kararı alabileceği belirtildi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi Trabzonspor’u karıştırdı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun seçimlerde Yıldırım Demirören’den yana tavır koyması yönetim kurulu içinde ayrışmalara neden oldu. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Yıldırım Demirören kararı sonrası çatırdamaya başlayan yönetim kurulunda bugün Köksal Sadıklar ve Ahmet Emre Turan istifa etmişlerdi. İstifaların arkasının da gelme olasılığı yüksek olduğu Trabzonspor’da, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yapılan eleştiriler ve baskılar sonrası oldukça moralsiz olduğu hem yönetim kurulundan hem de Trabzonspor camiasından aldığı tepkiler nedeniyle hiçbir kararı beklemeden kongre kararı alabileceği belirtiliyor.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Ersun Yanal’ın birlikte yapacakları toplantı ise başka bir tarihe ertelendi. Hacıosmanoğlu’nun kongre kararı alma ihtimali üzerinde durması nedeniyle teknik ekiple yapacağı görüşmeyi daha sonraki bir tarihe bıraktığı, kongre kararı alması halinde ise transferi gelecek olan yeni yönetime bırakacağı belirtildi.
Öte yandan Trabzonspor’da 8 tane yönetim kurulu üyesinin görevde kalması halinde Trabzonspor yönetimi görevine devam edebilecek. Bu rakam 8’in altına düşmesi halinde ise yönetim otomatik olarak düşmüş olacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<