banner359

Tuğçe Taylak millî takımda

Büyükşehir Belediyespor Kulübü kano branşı sporcusu Tuğçe Taylak, Almanya’da yapılacak olan 11. Brandeburg Junior Cup’ta millî formayla yarışacak.Alt yapısından yetiştirdiği sporcularla uluslararası arenada adından söz ettiren Bursa...

03 Mayıs 2019 Cuma 15:51
Tuğçe Taylak millî takımda

Büyükşehir Belediyespor Kulübü kano branşı sporcusu Tuğçe Taylak, Almanya’da yapılacak olan 11. Brandeburg Junior Cup’ta millî formayla yarışacak.

Alt yapısından yetiştirdiği sporcularla uluslararası arenada adından söz ettiren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, millî takıma bir sporcu daha gönderme başarısı gösterdi. Yeşil-beyazlıların alt yapısından yetişen ve Türkiye’nin önemli Kano sporcuları arasına giren Tuğçe Taylak, Almanya’da yapılacak olan 11. Brandenburg Junior Cup’ta Türkiye’yi ve Bursa’yı temsil edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<