Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi ilk haftasında Bursaspor, İstanbul temsilcisi Vakıfbank’ı 3-0 mağlup etti.Cengiz Göllü Spor Salonu’nda konuk ekibin etkili başladığı mücadelede ilk setin son bölümlerinde oyuna ağırlığını koyan Bursaspor,...

15 Ekim 2016 Cumartesi 17:12
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Ligi ilk haftasında Bursaspor, İstanbul temsilcisi Vakıfbank’ı 3-0 mağlup etti.
Cengiz Göllü Spor Salonu’nda konuk ekibin etkili başladığı mücadelede ilk setin son bölümlerinde oyuna ağırlığını koyan Bursaspor, 30 dakika süren seti 25-23 kazanmasını bildi. İkinci sette de etkili bir oyun ortaya koyan ve Bahar’ın smaçları, İrem Özgür’ün de servisleriyle üst üste sayılar bulan yeşil-beyazlılar, 27 dakika süren ikinci seti de 25-20 kazandı. 3. setin ikinci bölümünde rakibine göre üstün olan Filenin Timsahları, Dilara ve Bahar’ın sayılarıyla ikinci teknik molaya 16-7 önde girdi. Setin son bölümünde rahat bir oyun sergileyen Bursaspor, son seti 25-15, maçı da 3-0 kazanmasını bildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<