Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi: Bursa Büyükşehir Belediyespor: 67 - A Koleji: 45

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Bursa Büyükşehir Belediyespor, evinde A Koleji’ni 67-45 mağlup etti.Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, TKBL 16. haftasında A Koleji’ni konuk etti. Şahin Başol Spor Kompleksi’nde oynanan...

13 Ocak 2019 Pazar 18:33
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi: Bursa Büyükşehir Belediyespor: 67 - A Koleji: 45

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Bursa Büyükşehir Belediyespor, evinde A Koleji’ni 67-45 mağlup etti.

banner380
Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, TKBL 16. haftasında A Koleji’ni konuk etti. Şahin Başol Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada yeşil-beyazlılar, maçın ilk çeyreğini 17-11 önde tamamladı. İki takımın da sayı üretmekte zorlandığı maçın ikinci çeyreğinde daha az hata yapan taraf Büyükşehir Belediyespor oldu ve soyunma odasına yeşil-beyazlılar, 29-18 üstünlükle girdi. Maçın ikinci yarısında da sayı üstünlüğünü koruyan Bursa ekibi, üçüncü çeyreği 46-32, maçı da 67-45 önde tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<