banner359

Van Persie’nin menajeri İstanbul’da

Hollandalı yıldız Robin Van Persie’nin menajeri İstanbul’a geldi ve Fenerbahçe’li yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli ekipte transferde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi...

02 Temmuz 2015 Perşembe 17:05
Van Persie’nin menajeri İstanbul’da
Hollandalı yıldız Robin Van Persie’nin menajeri İstanbul’a geldi ve Fenerbahçe’li yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirdi.
Sarı-lacivertli ekipte transferde hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig için güçlü bir kadro oluşturmayı hedefleyen Fenerbahçe, Portekizli Nani’nin menajerinin ardından buz kez Manchester United’lı yıldız Robin Van Persie’nin menajerini İstanbul’a getirdi. Fenerbahçe Kulüp Binası’nda Hollandalı oyuncunun menajeri ile yapılan görüşmenin ardından olumlu ya da olumsuz bir sonuç çıkmadığı belirtildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<