banner359

"Yapabileceğimizin en iyisini yaptık"

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Eskişehirspor evinde ağırladığı Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, takımın sahada gösterdiği...

22 Şubat 2015 Pazar 22:23
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Eskişehirspor evinde ağırladığı Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, takımın sahada gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyledi.
“90 dakika boyunca mücadele ettik, her türlü savaşı verdik” diyen Skibbe, “Bir takım olarak yapabileceğimizin en iyisini yaptık. İlk yarı tabii Beşiktaş bizi futbol bakımından domine etti. İkinci yarıda çok iyi kontra ataklara çıktık, onları da iyi değerlendirmeye çalıştık. Sonuca bakarsak bu galibiyeti hak ettik. Takımın performansından ziyade bir de taraftarlarımızın gösterdiği performans mükemmeldi. Taraftarlarımız şunun ispatını gösterdi. Takımının ve şehrinin arkasında duruyorlar. Ben inanıyorum ki bizim taraftarlar da bugünkü gibi bir Eskişehirspor istiyor. Benim de takımıma karşı dilekleri bu şekildedir” dedi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ise, Eskişehirspor’u tebrik ederek, Eskişehirspor’un hak ettiği bir galibiyet aldığını kaydetti.
Maçta gereken enerjiyi sahaya yansıtamadıklarını aktaran Bilic, “İlk yarıya iyi başladık. Pozisyonlar bulduk ancak şanssız bir şekilde geriye düştük. İkinci yarıda oyunu çevirmek istedik ama yorgun düştük. Gereken enerjiyi ortaya koyamadık. Sahada gerekli enerjisi yansıtabilen bir oyuncumuz bile yoktu. Maç öncesinde bu senaryo öngörülebiliniyordu. Liverpool maçından sonra en zor deplasman maçına çıktık. Maçta gereken enerjiyi, mücadeleyi ortaya koyamadık” şeklinde konuştu.

“İŞLER KÖTÜ GİTTİYSE BUNUN SEBEBİ ROTASYON DEĞİL”
Bilic, “Bugün işler kötü gittiyse bunun sebebi rotasyon değil” diyerek, “Maçı kaybettiğinizde teknik direktörün yanlış seçimler yaptığını söyleyebilirsiniz. Ama bugün işler kötü gittiyse bunun sebebi rotasyon değil. Liverpool’la hem fiziksel hem de zihinsel olarak zor bir maç oynadık. Demba Ba sakat olduğu için ilk 18’de değildi. Gökhan’ın da sakatlığı vardı. O yüzden ilk 11’de başlamadı. Liverpool maçında görev almayan oyuncularımıza görev verdik. Burada amaç, oyuncuların mümkün olduğu kadar direncini ve seviyesini yüksek tutabilmekti. Tabii ki kaybettiğimizde siz haklısınız. Çünkü siz görüşlerinizi maçtan sonra dile getiriyorsunuz. Bu anlamda yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<