Yarsuvat’tan Ilk Açıklama

Galatasaray’ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat, kazandığı seçim sonrası birlik ve beraberlik mesajı verdi. Galatasaray’da bugün yapılan seçim sonrası 35. başkan Duygun Yarsuvat seçildi. Başkan Yarsuvat, seçim sonrası kürsüye çıkarak...

25 Ekim 2014 Cumartesi 23:02
Yarsuvat’tan Ilk Açıklama
Galatasaray’ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat, kazandığı seçim sonrası birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Galatasaray’da bugün yapılan seçim sonrası 35. başkan Duygun Yarsuvat seçildi. Başkan Yarsuvat, seçim sonrası kürsüye çıkarak ilk açıklamasını yaptı. Duygun Yarsuvat’ın teşekkür konuşması şu şekilde:
"Bu seçimin sonucunun, her zaman söylediğimiz gibi, demokratik olduğunu görüyoruz. Divan heyetine de çok teşekkür etmek isterim. İrfan Aktar ve diğer mensuplar özveriyle çalıştılar ve bu işin altından çıktılar. Teşekkür etmek istediğim bir başka grup da seçim ofisinde sabahtan akşama kadar oturup çalışan, ellerinden gelen her şeyi yapan ve seçimin kazanılmasında yararlı işler yapan arkadaşlarımdır. Bir tanesi trafik kazası geçirdi. Araba ayağının üzerinden geçti. Buna rağmen çalışmalarını sürdürdü. Ona özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Esasında birbirimizden hiçbir farkımız yok. Biz kardeşliği, insana sevgiyi ortaya koymak için bir araya geldik. Galatasaray böyle bir yetiştirme tarzına sahiptir. Bir hümanist kişilerden oluşuyoruz. Toplumlar içinde de farkımız buradan geliyor. Entellektüel seviyemiz yüksek olduğu için değil. İnsanı sevdiğimiz için farklıyız. Görüyorum ki sabahtan beri tüm enerjinizle buradasınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Galatasaray’ın bugünü ve yarını için birlikte olmayı istiyorum. Her şey Galatasaray için."
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<