Yelken’de engelleri aştı, en genç sporcu seçildi

Ereğlili Engelli Sporcu Büşra Nur Çelik, Mersin'de Yapılan Bedensel Engelliler Paralimpik Yelken Türkiye Şampiyonasin'da Üçüncü Olma Başarısı Gösterdi

16 Eylül 2019 Pazartesi 16:46
Yelken’de engelleri aştı, en genç sporcu seçildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde engelli sporcu Büşra Nur Çelik, Mersin’de yapılan Bedensel Engelliler Paralimpik Yelken Türkiye Şampiyonası’nda üçüncü olma başarısı göstererek en genç yelken sporcusu seçildi.

banner380

Türkiye Bedensel Engeliler Federasyonu tarafından 8-14 Nisan tarihleri arasında Mersin’de Bedensel Engelliler Paralimpik Yelken Türkiye Şampiyonası yapıldı. Ereğlili sporcu Büşra Nur Çelik, şampiyonada üçüncü olma başarısı göstererek, en genç yelken sporcusu seçildi. Şampiyonanın ardından Çelik, desteklerinden dolayı Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Posbıyık ve Kaymakam Çorumluoğlu ziyaretlerinden dolayı engelli sporcu Büşra Nur Çelik’e teşekkür ederek, her zaman yanlarında olacaklarının sözünü verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<