banner359

Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 3 günlük iznin ardından bu sabah antrenmanlara başladı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman koşu, ısınma çalışmasının ardından hafif...

30 Temmuz 2014 Çarşamba 15:22
Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 3 günlük iznin ardından bu sabah antrenmanlara başladı.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki antrenman koşu, ısınma çalışmasının ardından hafif tempolu koşularla tamamlandı. Diego Ribas, Caner Erkin, Moussa Sow ve Emre Belözoğlu, Maraton Fenerium Mağazası’nda gerçekleştirilen imza gününe katıldıkları için antrenmanda yer almadı. Öte yandan tedavisine devam edilen Egemen Korkmaz da antrenmana katılmadı.
Fenerbahçe, yarın Sheffield United ile oynayacağı hazırlık maçı için bugün saat 15.00’te özel bir uçakla İngiltere’ye hareket edecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<