banner359

Yeni sezon hazırlıkları yarın başlıyor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına yarın başlıyor. Sezona yeni teknik direktör Portekizli Vitor Pereira ile girmeye hazırlanan Fenerbahçe yarın topbaşı yapıyor. Yarın Can Bartu Tesisleri’nde toplanacak olan sarı-lacivertliler, hazırlıklarını...

24 Haziran 2015 Çarşamba 14:26
Yeni sezon hazırlıkları yarın başlıyor
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına yarın başlıyor.
Sezona yeni teknik direktör Portekizli Vitor Pereira ile girmeye hazırlanan Fenerbahçe yarın topbaşı yapıyor. Yarın Can Bartu Tesisleri’nde toplanacak olan sarı-lacivertliler, hazırlıklarını 29 Haziran’a kadar İstanbul’da sürdürecek. 30 Haziran’da Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’ne gidecek olan kafile, 11 Temmuz tarihine kadar burada kamp yapacak. Düzce’nin ardından İstanbul’a dönecek olan sarı-lacivertlilerin ikinci kamp dönemi programı açıklayacak.
Yeni sezon öncesi 6 oyuncu ile yollarını ayıran Fenerbahçe, şu ana kadar Simon Kjaer ve Şener Özbayraklı’yı kadrosuna kattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<