banner359

Yıldırım Demirören teşekkür etti

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, tel başına adaylığı belli olduktan sonra bir teşekkür konuşması yaptı.Delegelere, “Hangi renklere bağlı olursanız olun hangi tarafta olursanız olun hepinizin Türk futbolunun iyiliğini düşündüğünüzü...

25 Haziran 2015 Perşembe 13:59
Yıldırım Demirören teşekkür etti
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, tel başına adaylığı belli olduktan sonra bir teşekkür konuşması yaptı.
Delegelere, “Hangi renklere bağlı olursanız olun hangi tarafta olursanız olun hepinizin Türk futbolunun iyiliğini düşündüğünüzü biliyorum” diyerek seslenen Demirören, TFF yönetim kuruluna Riva’daki araziyi sadece 15 senede bir futbol alanına dönüştürürken verdikleri emek için ve bu tesisle Türk futboluna bir gelecek armağan ettikleri için teşekkür etti.
Demirören, konuşmasının devamında federasyonun tüm kurullarına ve yılda 90 bin maçın oynanmasına yardımcı olan profesyonellere, Merkez Hakem Kurulu’na ve üyelerine, Cüneyt Çakır ve ekibine, Fatih Terim ve ekibine, Kulüpler Birliği Vakfı’na ve devlet erkanına teşekkür etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<