banner359

Yıldırım’a uluslararası bir şampiyonluk daha

Yıldırım Belediyesi, uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.Polonya’nın başkenti Varşova’da gerçekleştirilen Polish Open Warsaw Cup 2016 mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu tekvandocu Şüheda Nur Güler, 49 kilogramdaşampiyon...

19 Eylül 2016 Pazartesi 14:47
Yıldırım’a uluslararası bir şampiyonluk daha
Yıldırım Belediyesi, uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Polonya’nın başkenti Varşova’da gerçekleştirilen Polish Open Warsaw Cup 2016 mücadele eden Yıldırım Belediyesporlu tekvandocu Şüheda Nur Güler, 49 kilogramdaşampiyon olma başarısı gösterdi. Şüheda Nur Güler’i elde ettiği şampiyonluktan dolayı kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçeyi kalkındırma yolunun gençlere yapılan yatırımlardan geçtiğini söyleyerek, “Sporcumuz Şüheda Nur’u göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutluyorum. 250 bini aşkın genç nüfusumuz sayesinde oldukça büyük bir potansiyele sahibiz. Bu potansiyeli ortaya çıkarmanın en önemli araçlarından biri de spordur” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<