banner359

Yıldırım’dan spora destek

Yıldırım Belediyesi, Erikli Mahallesi’ne spor tesisi yapıyor.Erikli Mahallesi’nde yapımı süren spor tesisi tamamlandığında mahalleye artı değer katacak. Spor ve sosyal tesis olarak Yıldırımlılara hizmet verecek Erikli Spor Tesisi, 800...

09 Mayıs 2017 Salı 13:45
Yıldırım’dan spora destek

Yıldırım Belediyesi, Erikli Mahallesi’ne spor tesisi yapıyor.

Erikli Mahallesi’nde yapımı süren spor tesisi tamamlandığında mahalleye artı değer katacak. Spor ve sosyal tesis olarak Yıldırımlılara hizmet verecek Erikli Spor Tesisi, 800 metrekare halı saha, 220 metrekare spor ve sosyal tesis binası olarak bölgedeki çocuklara ve gençlere hizmet verecek. Yapılan yatırımlarla ilçeyi tam anlamıyla spor şehri kimliğine kavuşturmayı hedeflediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemiz 250 bin genç nüfusumuzla spor için büyük bir potansiyele sahip. Bu potansiyeli doğru şekilde kullanarak sporda marka şehir hedefini tam anlamıyla yerine getirmek için spor tesisi yatırımlarımızı Yıldırım’a kazandırıyoruz” dedi.

Spor şehri hedefine yakışır önemli vizyon projelerden birinin de Türkiye’nin en büyük spor kompleksini Yıldırım’a kazandırmak olduğunu vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Türkiye’nin en büyük spor kompleksinin inşasına başladık. Bünyesinde 2 bin 500 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu, yüzme havuzları, spor fabrikası adını verdiğimiz birçok spor dalını barındıran, bütün Yıldırımlı çocukların ve gençlerin istifade edebileceği yegane bir tesis olacak. Genç kuşaklarımızı, çocuklarımızı geleceğe taşırken ilme, tarihe, kültürel değerlerine bağlı olarak sporla yetiştirecek olmaktan dolayı da ayrıca heyecanlıyız. Çocuklarımız ve gençlerimiz burada spor yapıp sosyal ve kültürel tesislerden istifade ederken aynı zamanda da uluslararası büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğu içerisindeyiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<