banner359

Yıldırım’ın ‘altın’ çocuklarına ödül

Yıldırım Belediyesi, başarılı sporcuları ödüllendirdi.Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mart ayında ulusal ve uluslararası şampiyonalarda dereceye giren Belediye Spor Kulübü sporcularını meclis toplantısında ödüllendirdi. Kazandıkları...

07 Nisan 2017 Cuma 16:14
Yıldırım’ın ‘altın’ çocuklarına ödül

Yıldırım Belediyesi, başarılı sporcuları ödüllendirdi.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mart ayında ulusal ve uluslararası şampiyonalarda dereceye giren Belediye Spor Kulübü sporcularını meclis toplantısında ödüllendirdi. Kazandıkları başarılarla Yıldırım’ın sporda marka şehir olmasına katkıda bulunan sporcuları tebrik eden Edebali, “2017 yılı içerisinde alınan başarılar, spora ve sporcuya doğru yatırımlar yapıldığında, ne kadar önemli başarılar kazanılabileceğinin delilidir göstergesidir. Çalışmalarının, azim ve kararlılıklarının karşılığını, Yıldırım’a yeni madalyalar kazandırarak alan sporcularımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Onların elde ettiği zaferler, çocuklarımızın ve gençlerimizin spora yönelmelerine örnek oluyor. Bu başarıları yeterli görmeden başarı çıtasını daha yukarıya taşımalarını ve şampiyonlarımızdan bu başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<