Yıldırımlı taekwondocudan uluslararası başarı

Yıldırım Belediyesporlu Taekwondocu Ahmet Karaoğlu, Uluslararası İsmet Iraz Boğaziçi Gençler Taekwondo Turnuvası’nda üçüncülük Kürsüsüne çıktı.

23 Kasım 2016 Çarşamba 14:01
Yıldırımlı taekwondocudan uluslararası başarı
Yıldırım Belediyesporlu taekwondocu Ahmet Karaoğlu, Uluslararası İsmet Iraz Boğaziçi Gençler Taekwondo Turnuvası’nda üçüncülük kürsüsüne çıktı.
Amatör sporlarda elde ettiği başarılarla yurt içi ve yurt dışı turnuvalarda adından sıkça söz ettiren Yıldırım Belediyesi, taekwondo branşında uluslararası derecelerine bir yenisi daha ekledi. Yıldırım Belediyesporlu Ahmet Karaoğlu, İstanbul Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde 19-20 Kasım tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Taekwondo Turnuvası’nda 48 kilogramda 3’üncü oldu. 4 ülkeden 170 sporcunun katıldığı organizasyonda iyi bir performans ortaya koyan Yıldırımlı sporcu, uluslararası turnuvayı 3’üncülük kürsüsünde tamamladı.
Sporcuyu elde ettiği dereceden dolayı tebrik eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Spor şehri Yıldırım hedefi doğrultusunda gün geçtikçe başarı çıtasını belli bir seviyede tutmayı sürdürüyoruz. Katıldığımız her organizasyonda bizlere kupa ve madalyalar kazandıran sporcularımızı tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<