banner359

Ziraat Türkiye Kupası Maçına Kar Engeli

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4. hafta mücadelesinde oynanacak olan Eskişehirspor - Balçova Yaşamspor müsabakası, olumsuz saha ve hava şartları nedeniyle ertelendi. Eskişehirspor İdari As Başkan Yardımcısı Mehmet Arı, "Sahanın özellikle...

01 Ocak 2015 Perşembe 15:29
Ziraat Türkiye Kupası Maçına Kar Engeli
Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 4. hafta mücadelesinde oynanacak olan Eskişehirspor - Balçova Yaşamspor müsabakası, olumsuz saha ve hava şartları nedeniyle ertelendi. Eskişehirspor İdari As Başkan Yardımcısı Mehmet Arı, "Sahanın özellikle bir kısmı yumuşak olmasından dolayı iş makineleri temizleme yaparken zeminde çökmeler oldu. Bir süre bozuk zeminde oynayabiliriz" dedi.
Kar yağışının ardından Eskişehirspor yetkilileri ve Belediyeler Atatürk Stadyumu’nun temizlenmesi için bir gün aralıksız olarak çalışmalarını sürdürdü. Maç öncesinde sahaya çıkan hakemler, iki takımın teknik direktörlerini de sahaya çağırdı. Yapılan incelemeler sonucunda sahanın oyuncu sağlığı açısından uygun olmadığını tespit eden hakemler, karşılaşmayı ileri bir tarihe erteledi.

ARI: "BİR SÜRE BOZUK ZEMİNDE OYNAYABİLİRİZ"
Eskişehirspor İdari As Başkan Yardımcısı Mehmet Arı, sahanın gece boyu aralıksız temizlendiğini söyledi. Arı, belediyelerinde temizleme çalışmalarına destek verdiğini belirterek, “Biz maçın iptali için başvurumuzu yapmıştık. Ancak bize kararı hakemlerin verebileceğini söylediler. Bugün ise hakemler maçın oynanmamasına karar verdi. Sahanın özellikle bir kısmı yumuşak olmasından dolayı iş makineleri temizleme yaparken zeminde çökmeler oldu. Bundan sonrada çimin kendini yenilemesi mümkün değil. Bir süre bozuk zeminde oynayabiliriz” dedi.
Maçı izlemek için stadyuma gelen taraftarlar ise, bu kararın daha önce alınmadığı gerekçesiyle hakemlere tepki gösterdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<