banner359

Apple Türkiye, iPhone’ların yeni fiyatlarını açıkladı!

26 Kasım 2021 Cuma 12:32
Apple Türkiye, iPhone’ların yeni fiyatlarını açıkladı!

Apple Türkiye, birkaç gün önce satıştan kaldırdığı ürünlerini yeniden piyasaya sundu

Salı günü yaşanan kur dalgalanması sebebiyle Apple Türkiye, tüm ürünlerinin satışını kısa süreliğine durdurma kararı aldı. Pek çok kullanıcı, şirketin ülkemizde sattığı ürünlerin zamlanacağını, bu sebeple satışların bekletildiğini ileri sürdü. Konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmayan Apple, bu gece sessiz sedasız fiyatları güncelledi.

Apple Türkiye’nin satışları birkaç gündür durdurmasıyla beraber pek çok perakende satış sitesinde iPhone fiyatları ciddi oranda arttı. Telefonlar adeta karaborsaya düşerek 40 bin TL’ye kadar astronomik rakamları gördü. Sosyal medyada, telefonların yeni fiyatları hakkında pek çok tahmin ortaya atıldı. Ancak nihayet resmi olarak yeni fiyatlandırmaları gördük. Ayrıca şirket, ürünleri tekrardan satışa çıkardı.

shiftdelete

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<