banner359

Facebook kullanıcılarını çıldırtmaya devam ediyor!

Facebook'un yeni bir güncellemesinde kullanıcılarının durum bildirimleri sekmesindeki "His" bölümüne eklediği "Şişman Hissetme" ikonu tepki çekti; Facebook bu simgeyi kaldırmak durumunda kaldı.

11 Mart 2015 Çarşamba 23:34 2015-03-11 23:35:08
Facebook kullanıcılarını çıldırtmaya devam ediyor!

 Sosyal medya devi Facebook his ifadelerine geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha ekledi. 'Şişman hissediyorum' şeklinde paylaşılan bu his ifadesini gören kullanıcılar ise şaşkına döndü. Şişmanlık teriminin bir his olamayacağını savunan bir grup kullanıcı kendilerine 'Tehlike Altındaki Vücutlar' yani 'Endangered Bodies' ismini vererek Change.org üzerinden imza kampanyası başlattı.

Kısa sürede ses getiren ve 13 bin imzaya ulaşan kampanya sonrası ise Facebook geri adım atmak zorunda kaldı. 'Şişman Hissediyorum' ifadesini kaldıran Facebook bunun yerine 'Feeling Stuffed' yani 'tıka basa doymuş' ifadesini yerleştirdi.


Son Güncelleme: 11.03.2015 23:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<