Mart ayının en güçlü Android telefon modelleri açıklandı

03 Nisan 2022 Pazar 01:27
Mart ayının en güçlü Android telefon modelleri açıklandı

Akıllı telefonları performansına göre test ederek kıyaslayan AnTuTu, Mart 2022’in en güçlü Android telefonlarını açıkladı.

Paylaşılan listede Qualcomm ve MediaTek işlemcili cihazlar yer alıyor. Bunlardan Qualcomm’un güç verdiği Red Magic 7 Pro, 1037315 alarak ilk sıraya yerleşti. Oyuncu telefonu olan Red Magic 7 Pro, özellikle güçlü işlemcisinin yanı sıra ısı dağıtımı sayesinde de mart ayının en güçlü telefonu olmaya hak kazandı.

banner380

Listenin ikinci ve üçüncü sırası ise iQOO9 serisine paylaşıldı. Piyasaya çıktığından bu yana performansıyla zirveyi koruyan ikili, Red Magic 7 Pro’nun ardından ikinci ve üçüncü oldu. Aynı işlemciye sahip cihazlar, bu durumdan dolayı puan olarak birbirine yakın sonuçlar elde etti.

Qualcomm işlemcili cihazlar ilk üç sırayı alırken, MediaTek’in Dimensity 9000 yonga setini kullanan Redmi K50 Pro ise dördüncü sırada yer aldı. Xiaomi’nin güncel modellerinden K50 Pro, 994730 puan aldı. Bunu sırayla takip eden ise OPPO FindX5 Pro ve Xiaomi 12 Pro oldu. 

EN İYİ 10 TELEFON
Red Magic 7 Pro
iQOO 9 
iQOO 9 Pro
Redmi K50 Pro
ZTE Nubia Z40 Pro
OPPO Find X5 Pro
Xiaomi 12 Pro
Realme GT 2 Pro
Motorola Edge X30
Redmi K50
Yukarıdaki modellerden bazıları Türkiye ve Avrupa pazarında satılıyor. Ancak söz konusu sıralamanın Çin modellerini kapsadığını belirtmekte fayda var. AnTuTu, Samsung ve Apple gibi cihazları farklı bir listede sıralıyor. Dolayısıyla şu anda en güçlü telefonların Çin pazarına göre ele alındığını bilmekte fayda var.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<