Whatsapp'tan bomba yenilik!

Akıllı telefonların vazgeçilmezi Whatsapp'a sesli arama özelliği geliyor.

08 Mart 2015 Pazar 12:34 2015-03-08 12:35:21
Whatsapp'tan bomba yenilik!

 Akıllı telefonların popüler anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp'a çok yakında sesli arama özelliği geliyor. Bu yönde Facebook iPhone'lar için test sürümü bile yayınladı!

WhatsApp'ın, mesajlaşma servisi dışında internet üzerinden sesli arama yapma özelliği ile de kullanıcılarının karşısına çıkacağı uzun bir süredir konuşuluyordu.

Ancak WhatsApp’tan, internet üzerinden sesli arama yapma yani VOIP özelliği için şimdiye kadar somut bir hamle gelmemişti. Bugün ortaya atılan iddialar ise WhatsApp’ın VOIP özelliği üzerinde çalıştığı ve test etmeye başladığı yönünde.

WhatsApp v2.11.17.346 Beta sürümü ile iOS kullanıcılarına internet üzerinden arama yapma özelliğini sunmaya başladı. İnternet üzerinden ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan sesli arama özelliğinin çok yakında tüm dünyaya sunulması bekleniyor.

banner380

28211355.jpg

Son Güncelleme: 08.03.2015 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<