banner359

Tunceli’de öğrenci servisleri ve okul güvenliği toplantısı

Tunceli’de Vali Tuncay Sonel Başkanlığında Öğrenci Servis Araçları Ve Okul Güvenliği Toplantısı Düzenlendi.

04 Eylül 2019 Çarşamba 15:31
Tunceli’de öğrenci servisleri ve okul güvenliği toplantısı

Tunceli’de Vali Tuncay Sonel başkanlığında öğrenci servis araçları ve okul güvenliği toplantısı düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Vali Tuncay Sonel’in yanı sıra Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekci, kurum amirleri, okul müdürleri, öğrenci servisi sürücüleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kentin artık huzur şehri haline geldiğini ve bunun eğitime yansımalarını da gördüklerini belirten Vali Tuncay Soneö “ Eğitim ve öğretimde de Tunceli ülkemizde en ön sıralardadır. Çünkü Tunceli’de başta öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimiz çok bilinçli. Özellikle bu başarının sağlanmasında Milli Eğitim müdürümüzün nezdinde eğitim camiamızı tebrik ediyorum” dedi.

Vali Sonel’in konuşmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekci, slayt gösterimi eşliğinde katılımcılara bilgi verdi.

Güvenlik güçlerinin alınan tedbirler hakkında bilgi vermesinin ardından toplantı, görüş ve önerilerin alınmasıyla sone erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<