Alaplı’da trafik sorununa dubalı çözüm

Alaplı'da Trafik Sorununa “duba” Çözümü (zonguldak(iha)

15 Eylül 2019 Pazar 11:15
Alaplı’da trafik sorununa dubalı çözüm

Alaplı Belediyesi, ilçe içi ulaşımda düzeni sağlamak ve yaya yolu işgallerini önlemek amacıyla Karşıkaya Mahallesi’nde araçların yoğun olarak geçtiği yola fosforlu duba yerleştirme çalışması gerçekleştirdi.

Hem araç hem de yaya trafiğini rahatlatmayı hedefleyen belediye, yapılan çalışmalar neticesine Alaplı Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan ve araç trafiğini tehlikeye düşüren alanda, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince fosforlu duba yerleştirme çalışması yapıldı.

banner380

Geceleri bu yolu kullanan araçların daha dikkatli bir şekilde seyir halinde olmalarını sağlayacak olan çalışma için Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’e teşekkür eden Karşıyaka sakinleri “Belediye Başkanımıza yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Karşıyaka yol üzerinde özellikle gündüzleri araç trafiği yoğun olduğu için sürücüler tehlikeli bölgeyi fark edemiyordu. Bu da kazalara sebep oluyordu. Pratik ama güzel bir çözüm ile Belediye ekipleri bu sorunu ortadan kaldırmış oldu” dedi. Yapılan çalışmalarda özellikle en işlek cadde üzerinde sürücülerin bundan sonra daha dikkatli bir şekilde sokaktan geçeceğini dile getiren Başkan Tekin’de vatandaşların can ve mal güvenliğinin en önemli hususlardan biri olduğuna dikkat çekerek, bu tip çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<