banner359

Emniyet kaçakçılara göz açtırmıyor

Afyonkarahisar Emniyetinin Duman-7 Kodlu Eş Zamanlı Operasyonuyla Kent Genelinde Şüpheli Şahislarin İş Yerlerinde Yapılan Aramalarda Çok Sayıda Kaçak Tütün Ve Sahte İçki Yapımında Kullanılan Hammadde Ele Geçirildi.

13 Eylül 2019 Cuma 17:21
Emniyet kaçakçılara göz açtırmıyor

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği Duman-7 kodlu eş zamanlı operasyonuyla kent genelinde şüpheli şahısların iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda kaçak tütün ve sahte içki yapımında kullanılan hammadde ele geçirildi.

Operasyona ilişkin yapılan açıklamada; “Yurt genelinde kaçak sigara, puro, kıyılmış tütün, nargile tütünü ve alkollü içki satıcılarına yönelik il merkezi ve ilçelerimizde müdürlük görevlileri ile ortaklaşa ‘Duman-7’ kodlu eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi. Operasyonda şüpheli şahısların iş yerlerinde yapılan aramalarda; 14 bin 140 adet içi tütünle doldurulmuş makaron, 65 kilogram nargile tütünü, 235 kilogram kıyılmış tütün, 90 litre sahte içki, 4 adet şişe sahte içki yapımında kullanılan anason özü, ele geçirilmiş ve operasyon kapsamında işlem yapılan şahıslara 5607 Sayılı Kanuna muhalefet suçundan adli ve idari işlem başlatılmış olup, tahkikat devam etmektedir.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<