İnegöl'ün yaşam portalı

Kılıçdaroğlu: “Başkanlık sistemi meclise hele bir gelsin görelim bakalım”

İNEGÖL HABERLERİ


İnegöllü sanayici ve işadamları ile buluşarak istişarelerde bulunmak üzere İnegöl´e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, buluşma öncesi Mobiliyum AVM´yi ziyaret etti. Türkiye´nin en büyük kapalı mobilya avm´sini çok beğendiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Hiçbir yerden kredi almadan, kendi öz kaynaklarıyla ve dayanışma ruhu içinde böyle bir eserin meydana getirilmesi CHP Genel Başkanı olarak bana göre son derece önemlidir” dedi.

MOBİLİYUM AVM´Yİ GEZDİ

CHP Genel Başkan Yardımcıları, Bursa Milletvekilleri ve parti üyeleriyle birlikte dün İnegöl´e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Mobiliyum AVM´yi gezdi. Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kılıçdaroğlu´nu karşılayan Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı T.Timur Han, AVM hakkında bilgiler verdi.

Mobiliyum AVM çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “İnegöllü işadamlarının ne mucizeler yarattığını burada gördük aslında. Olağanüstü güzel bir mekan. Son derece albenisi yüksek bir mekan. Buraya gelip gezen yurttaşlar ticaret yapmak isterler. Burayı gelip, görecekler. Türk işadamının yaratıcı zekası, çalışkanlığını ve özverisini burada görmek mümkün. Bunu gerçekten büyük bir samimiyetle ifade ediyorum. Hiçbir yerden kredi almadan, kendi öz kaynaklarıyla ve dayanışma ruhu içinde böyle bir eserin meydana getirilmesi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı olarak bana göre önemli. Çalışan, üreten herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

DESTEK VERİRİZ

İnegöl´ün il olması konusunun sorulması üzere Kılıçdaroğlu, “Bana göre hiçbir sakıncası yok. Destek veririz” diye konuştu.

HELE BİR GELSİN GÖRELİM

Genel Başkan Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım´ın, “Başkanlık sistemini meclise getireceğiz” açıklamasının sorulmasını ise, “Hele bir gelsin görelim” şeklinde cevapladı.

Açıklamanın ardından Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Angelacoma Hotel´deki toplantıya geçti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.